Érthető és hatásos reklám mindig ott, ahol a Te célcsoportod van…

Napjainkban sokkal pontosabban célozhatjuk meg a potenciális vásárlóidat, mint valaha. Szűrhetjük nemét, életkorát, érdeklődési körét és például azt, mikor aktív a Facebookon…
Ha beazonosítottuk, nosza, hirdessünk neki, csak ott és akkor, ahol és amikor jelen van.

Segítünk felépíteni vevői adatbázisodat, hírlevél listádat, internetes követőid táborát. Ha ezekkel nem törődsz, nagy hiba. Hidd el, a vetélytársaid nem lesznek ilyen könnyelműek!
Ha még nincs, elkészítjük és gondozzuk Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn profilodat.

ATL, BTL, offline és online marketing megoldásokat kínálunk. Egyszerűbben fogalmazva: hagyományos és újszerű média eszközökkel reklámozunk Téged.

Ezek részeként megtervezzük, legyártjuk szórólap, plakát, molinó, matrica, fólia, display anyagaidat. Készítünk banner, flyer, Facebook, Instagram és egyéb közösségi média hirdetési szabálynak megfelelő kreatívokat. Örömteli kihívás számunkra a marketing szöveg, webdesign, weboldal-készítés, ezzel párhuzamosan a keresőmarketing, közösségi média marketing, e-mail marketing, webfejlesztés koordinálása.

Igen, hasznos lenne a cégemnek – 

Máshogyan kell megtervezni egy szórólapot, máshogyan egy ponyva molinót és megint máshogyan egy Facebook hirdetés grafikáját és szövegezését. Sokan egy alap plakátból indulnak ki, ennek minden szöveges és grafikai elemét ráerőltetik a különböző formátumkora. Nem is sejtik, mekkora hibát követnek el! Te ne tartozz közéjük!
Egy internetes oldal, vagy Facebook poszt szövegét és grafikáját éppúgy „grammra” ki kell súlyozni. Minden szónak, minden pixelnek, azaz képpontnak szerepe van. Nem lehet semmi felesleges, semmi, ami elvonja a célról a felhasználó figyelmét!

Te még figyelsz ránk?

Nem szeretnénk untatni szakmai zsargonnal, inkább nézzük, mit értünk mi az elmondottak alatt:

 

Nos, hol és hogyan érjük el a célcsoportodat?
Hová és mikor érdemes pozicionálni a reklámodat?
Fejtsük meg együtt! Keress bizalommal!
Hajdú Csaba
marketing vezető
mobil: 0630/5896863

Még több referencia itt!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés